Social whisky network

Drammer.com is een social network voor whiskyliefhebbers.

Zij kunnen hier hun collectie bijhouden, reviews schrijven en nieuwe whisky vrienden maken. Verder biedt Drammer.com uitgebreide informatie over distilleerderijen, merken en bottelingen.

Bekijk deze website

ASP.NET4 MVC4, MSSQL, HTML5, CSS3, AJAX, JavaScript, jQuery, RequireJS, adaptive design, SEO en SSL

data-analyse

Citigate First Financial's Media Intelligence-team is marktleider in Nederland op het gebied van premium (social) media monitoring. Voor Citigate First Financial hebben we de Media Intelligence QTool ontwikkeld, een oplossing voor kwantitatieve analyse van alle berichten die in de media verschijnen.

De analisten van Citigate First Financial kunnen nu op een snelle en effectieve wijze de data invoeren, terwijl klanten op gebruiksvriendelijke wijze de rapportages kunnen inzien.

ASP.NET4 MVC3, Entity framework, HTML5, CSS3, AJAX, JavaScript en jQuery

Studentenportal

De Vrije Universiteit (VU) en de Universiteit van Amsterdam (UvA) verzorgen samen een nieuw masterprogramma voor de studierichting Computer Science.

Oxyva.nl heeft de opdracht gekregen om een overkoepelend studentenportal te ontwikkelen. Via dit portal kunnen studenten over informatie zoals cijfers, roosters, vakbeschrijvingen en collegemateriaal beschikken.

ASP.NET4 MVC3, MySQL, NHibernate, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery en SSL

Wordpress plugin

Beeld en Geluid is het audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen.

Voor het project Open Cultuur Data hebben wij een open source WordPress plugin voor open data ontwikkeld.

Met deze plugin kun je op een makkelijke manier zelf datasets op je eigen WordPress website plaatsen.

WordPress, PHP en JavaScript

Bekijk dit project

Formulieren beheren

Bazalt richt zich op het vergroten van vakmanschap van leraren.

In de boeken van Bazalt komen diverse formulieren en schema's voor. Om deze ook digitaal beschikbaar te maken heeft oxyva.nl FormBuilder ontwikkeld. In FormBuilder kunnen klanten de formulieren online invullen en beheren.

ASP.NET4 MVC3, Entity framework, HTML5, CSS3, AJAX, JavaScript en jQuery

Studiekeuzetest

Elk jaar melden vele studenten zich bij de Vrije Universiteit in Amsterdam aan voor de studie geneeskunde. Door middel van loting wordt bepaald welke studenten er aan de opleiding mogen beginnen.

Voor de uitgelote studenten heeft oxyva.nl een studiekeuzetest ontwikkeld. Aan de hand van een twintigtal vragen kan een uitgelote student bepalen welke studies een interessant alternatief kunnen zijn.

Bekijk dit project

CSS3, HTML5, JavaScript, Adaptive Design en jQuery

Zoekmachine voor Open Data

In Nederland zijn er steeds meer instanties die hun data openbaar maken. Helaas zijn de websites waarop deze data vermeld staan lang niet bij iedereen bekend.

OpenDataNederland.org lost dit op door de beschrijvingen van alle Nederlandse open datasets doorzoekbaar te maken.

Bekijk deze website

ASP.NET4 MVC3, MSSQL, Entity Framework, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, Adaptive Design en SEO

VVE portal

ATP Bouwadvies assisteert en adviseert diverse verenigingen van eigenaren (VVE) bij het beheren van de gemeenschappelijke delen van appartementencomplexen.

Via het door oxyva.nl ontwikkelde portal VVE4U.nl kunnen leden van de VVE verslagen raadplegen, telefoonnummers opzoeken en mededelingen lezen.

ASP.NET3.5 MVC, MySQL, NHibernate, AJAX, JavaScript en jQuery